Genteq

Vacature: Back End / CMS Developer bij tech start-up - Utrecht

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 02-02-2016 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Utrecht Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 8 - 24 Salaris per uur
Bijbaan bij de hotste startup van Utrecht?
Wil jij werken bij een van de tofste startups van Utrecht en goed bijverdienen naast je studie? Lees dan verder.
OneSociety maakt evenement applicaties voor events zoals de UIT, de Utrechtse Introductie Tijd en de KEI-week in Groningen, maar ook voor andere festivals en feesten. Om deze applicaties te maken werken we aan een supergroot technisch systeem waarbij applicaties schaalbaar ontwikkelt worden. Jij kan mee-helpen en meeleren van de ontwikkeling van dit systeem, je wordt hierbij begeleid door hoog opgeleide senior programmeurs met ervaring. Naast werken draait het bij ons ook om gezelligheid en gaan we regelmatig samen uit!
Je bent van harte welkom om een keer een kopje koffie te komen drinken en ons team van jonge programmeurs te ontmoeten!


Jouw profiel:
Je sluit perfect aan bij ons bedrijf als je het leuk lijkt om naast je studie mee te werken aan back end of CMS systeem. Je wordt uiteraard goed beloont, zie ‘Perks’. Vereist is in ieder geval een achtergrond met programmeren en bij voorkeur een goede basiskennis van of PHP (bij voorkeur ook kennis van Laravel en/of Javascript en frameworks zoals AngularJS. Deze laatste zijn zeker niet verplicht). Daarnaast werken we vaak vanuit de locaties die jij wil samen aan grote projecten dus zijn sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en het volgen van de planning een grote plus. De functie is voor 8 tot 25 uur per week afhankelijk van hoeveel je wil en kan werken.


Wat OneSociety jouw te bieden heeft:
Als tegenprestatie ontvang je een goed brutoloon. Werktijden zijn flexibel en zelf in te delen. Niet alleen wanneer je wil werken maar ook waar je wil werken. Ons kantoor is gelegen op de Uithof bij Studentsinc, de grootste community van programmeurs, designers en ondernemers voor studenten in Utrecht en is dan ook een zeer inspirerende omgeving. Naast een goed salaris, werktijden, leuke collega’s krijg je ook nog eens alle kansen en hulp om jezelf te ontwikkelen professioneel gebied. Denk aan het volgen van e-courses, training en feedback van collega’s en de mogelijkheden om door te groeien naar hogere functies.


Ben jij de developer die wij zoeken? Solliciteer via deze website of stuur een e-mail naar recruit@genteqstagebureau.nl

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden bijbaan, utrecht, studentenbijbaan

Contactgegevens

Contactpersoon chanelfa eetgerink

Vestigingsplaats

Solliciteer