Genteq

Software Engineer (m/v – fulltime) - Zwijndrecht

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 01-03-2016 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Zwijndrecht Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 0 - 40 Salaris in overleg
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een software engineer voor de afdeling Regeltechniek AC. Deze afdeling is gespecialiseerd in de complete regeltechnische werkzaamheden van klimaatinstallaties. Compleet wil zeggen engineering, paneelbouw, bekabeling, installatie, software en inbedrijfstelling en het gebouwbeheersysteem.

De functie:
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de projectgebonden software vanaf het (regeltechnisch) ontwerp tot en met de inbedrijfstelling en nazorg. Je onderhoudt nauwe contacten met opdrachtgevers, projectteams en inbedrijfstellers ten behoeve van een goed verloop van het gehele proces van de software-engineering en inbedrijfstelling daarvan. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en de planning van de onderhoudscontracten. Wanneer er problemen ontstaan, in welk proces van de softwareontwikkeling en inbedrijfstelling dan ook, ben je verantwoordelijk voor de troubleshooting en het creëren van goede oplossingen. Je signaleert trends en ontwikkelingen en je gebruikt deze om tot een betere dienstverlening te komen.

Wij vragen:
Wij denken voor deze functie aan een zelfstandige, oplossingsgerichte medewerker met een afgeronde HBO (elektrotechnische) opleiding. Je hebt aantoonbare ervaring met de hierboven beschreven verantwoordelijkheden. We verwachten ruime kennis van verschillende DDC/PLC systemen. Je hebt verder kennis van datanetwerken en bussystemen zoals BACnet, modbus, M-bus, KNX, Dali etc. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift zijn een vereiste.

Wij bieden:
Dit bedrijf biedt een uitdagende functie in een dynamische omgeving. We bieden een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast besteden wij als werkgever veel aandacht aan de (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers. Kijk verder op onze website voor meer informatie over de Verkerk Groep.Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden elektrotechniek, software engineering, hbo, functie, zuid-holland, zwijndrecht

Contactgegevens

Contactpersoon chanelfa eetgerink

Vestigingsplaats

Solliciteer