Genteq

HBO Vacature Automotive Engineer - Raamsdonksveer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 12-02-2016 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Raamsdonksveer Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 0 - 40 Salaris in overleg

Dit bedrijf is gevestigd in Raamsdonksveer is al sinds 1964 de Nederlandse importeur van de Japanse automerken Toyota en Lexus. Wij zijn verantwoordelijk voor onder meer de marketing en verkoop van alle Toyota en Lexus modellen in Nederland.

Samen met onze partners in business, de Toyota en Lexus dealers, werken we met 140 betrokken medewerkers aan het verder versterken van onze marktpositie in zowel de particuliere als zakelijke markt. Begrippen als service, betrouwbaarheid, passie voor auto’s en professioneel zaken doen zijn belangrijk voor ons. Dit bedrijf streeft naar het bieden van perfecte kwaliteit, maximale klantenloyaliteit en een bedrijfsresultaat dat continuïteit garandeert.

Wij zijn op zoek naar een:
Automotive Engineer m/v, 40 uur per week.


Voor ons High Tech Centre op de afdeling After Sales Service die werkzaamheden op het gebied van techniek, garantie en homologatie uitvoert.

Functie:

Jouw primaire aandachtsgebied gaat uit naar techniek, waarbij je de dealerorganisatie van Toyota en Lexus ondersteunt bij het oplossen van complexe technische problemen. Je overlegt regelmatig met Toyota Motor Europe, interne afdelingen en experts buiten de organisatie. Jouw doel is om de beoogde klant- en dealertevredenheid te realiseren door ‘Fix It Right The First Time’ toe te passen en door de juiste gesprekspartner te zijn voor technische experts. Via telefoon of mail beoordeel je verzoeken en draag je zelfstandig zorg voor de afhandeling ervan. Je assisteert en coacht monteurs bij complexe technische storingen, analyseert verzoeken, stelt diagnoses.

Daarnaast zorg je voor de afhandeling van terugroepacties en ben je betrokken bij de beoordeling van alle technische aspecten bij accessoire ontwikkeling. In sommige gevallen verricht je een diepgaand onderzoek en verzorg je de bijbehorende rapportages die zowel intern als extern gebruikt kunnen worden en indien nodig voldoen aan juridische normen. Als High Tech Engineer handel je in voorkomende gevallen ook garantie- en homologatiezaken af.

Jouw profiel:

Je bent proactief, werkt nauwkeurig en bent analytisch sterk. Je kunt goed luisteren en blijft daarbij scherp op onderliggende vragen van dealers. Je bent goed in plannen en organiseren. Je bent een communicatief vaardige teamplayer die niet alleen weet hoe een auto technisch in elkaar steekt, maar dit ook duidelijk over kan brengen.

Opleiding en ervaring:

  • Afgeronde HBO-opleiding autotechniek
  • Enige jaren ervaring
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Een afwisselende functie waarin je je technische kennis niet alleen kunt gebruiken maar deze ook kunt uitbreiden en overbrengen bij een succesvolle particuliere auto importeur met een rijke historie. Uiteraard krijg je ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket, een gunstige personeelsaankoopregeling voor auto’s, accessoires en onderhoud en bieden we binnen dit bedrijf doorgroeimogelijkheden. Last but not least, krijg je een prettige werkplek op een prachtige locatie.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Arbeidsbemiddeling / W&S / Uitzenden / Detachering
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden techniek, aftersales, hbo, autotechniek, brabant, fontys, TU

Contactgegevens

Contactpersoon chanelfa eetgerink

Vestigingsplaats

Solliciteer